2013. március 13., szerda

27. Jonne




Hogy én mennyire imádom: )





   Lehunyta a szemét, kicsit hátra döntötte a fejét is és élvezettel fogadta a masszást. Addig a pillanatig, míg a teste annyira ellazult, hogy teljesen mást akart. Nagyot sóhajtott, az biztos, hogy a nőnek gyönyörű fehérneműi vannak, de apró vágyat sem érzett rá, hogy közöttük turkáljon és ő mondja meg mit hordjon. Se nem sejk, se nem pasa, de még azoknak a férfiaknak a táborát sem erősíti, akik szeretnek egy nőnek dirigálni és minden lépését, mozzanatát meghatározni, villogni vele mások előtt, kisajátítani. Egyszerűen nem értette ezeket az embereket és sok köze sem volt hozzájuk.
   Mégis, jelenleg birtokol egy nőt.
   Ha így folytatja tudathasadása lesz.
   Lehet, szüksége lenne egy whiskyre, hátha attól egységesebbnek érezné a tudatát. A gondolatra összerándult a gyomra, mintegy ellenkezve, ez máskor nem érdekelte volna, de a buszon aludni akart és nem megint végig hányni, hogy aztán újra kezdhesse az ivászatot. Csendes alkoholista lett, ideje beismernie.
    Megfogta Sophie kezét és egy puszit adott a kézfejére, majd felállt az ágyról. Személyisége apró darabokra hullt és nem nagyon tudta volna összerakni erőszakkal sem. Feszélyezte az ágy, de még a nő közelsége is. Nyelt egyet, a torkában dobogott a szíve, ahogy figyelte a szépségét az ágyon térdelve és azt is elfelejtette, amit mondani akar. Zavartan fordult a nappali irányába.
   Valóban szüksége van egy whiskyre. Vagy többre.
-         Soha nem voltam a mennyben, így nem tudom, milyen lehet ott – mondta halkan, zavartan vakarva meg a karját. – Azt veszel fel, amit szeretnél, azt hozol magaddal, amit szeretnél, és igazából azt teszel, amit szeretnél. Nem akarlak korlátozni, nem foglak felöltöztetni és nem foglak bámulni, mint egy idióta kölyök a pékség kirakatát.
   Keserű- ön ironikus mosolyra húzódott az ajka. Igen, abból már kinőtt egy ideje, kinőtt a vágyakozásból is.
-         Nincsenek vágyaim – ismerte be egy pillanatra a nő szemeibe nézve. – Így nincs, amit kívánhatnék. De a masszást köszönöm, jól esett.
   Kiment a hálóból, hagyva, hogy Sophie magától szedje össze a ruhákat, amiket hozni akar magával. A hűtőben hamar megtalálta az italokat, amiket a nő ajánlott neki. Kivette a whiskyt, hamar talált egy poharat is és töltött bele. Az első kortyok nehezen csúsztak le a torkán, a következők viszont sokkal könnyebben és a gyomra is hamar megnyugodott, ismerősként üdvözölve az alkoholt.
   Megrezzent a telefonja. A francba! Elővette, Tommi neve jelent meg a képernyőn. Magában szitkozódott, a legszívesebben lerakta volna, de tudta, nem teheti ezt a bátyjával. Finnül szólt bele, miközben neki támaszkodott a pultnak, háttal a hálószobának, aminek az ajtaja még mindig nyitva volt.
-         Szia! – próbált vidámnak és jókedvűnek tűni, de biztosan tudta, hogy a bátyját nem tudja átverni.
-         Neked mégis miért kellett közel tizenháromezer euró? – támadta le rögtön köszönés helyett.
   Belekortyolt a poharába. Ha elmondja az igazság, a bátyja azonnal felkeresi, és lehet elmegyógyintézetbe viteti – amin kicsit sem lett volna meglepve, talán ráférne -, vagy megkeresi és addig üvöltözik vele, míg ki nem szedi belőle, hogy: MIÉRT? Amit magának is feltett már ezerszer, de választ nem tudott rá adni. Csendben berúgna az üvöltözés során, aztán megvonná a vállát – utána jönne az elmegyógyintézet ugyancsak.
   Hirtelen nevetni támadt kedve. Elmondhatja az igazságot, Tommi nem fogja elhinni. Egy olyan srác, mint ő, aki egy lányhoz sem mer hozzászólni és elpirul, ha egy férfi beszélgetésnél a szex lesz a téma, prostit vett?
-         Fizettem egy prostituáltnak – felelte és újra belekortyolt a whiskyjébe.
   A bátyja elnevette magát. Még szerencse, hogy fel tudta hívni a bankot és tudta azonosítani magát, valahogy mindenhonnan használni lehet a számláját, aminek értelmét meg tudta érteni a sok utazás miatt.
-         Most komolyan, minek neked ennyi pénz?
-         Egyébként honnan tudsz róla? – vonta össze a szemöldökét.
-         Miután szarsz a pénzedre, én kapok smst, ha nagyobb összeget használsz róla – válaszolta könnyedén Tommi. – Először el se hittem, azt hittem tévedett a bank.
-         Aha.
-         Na, mondd már, autót vettél? Házat? Mégis mit csináltok ti ott Franciaországba?
-         Egyiket sem – kicsit megnyugodott, ahogy végzett a pár ujjnyi whiskyvel. A teste kevésbé remegett, és higgadtabbnak is érezte magát, a gondolatait pedig összeszedettebbnek. – Újra elismétlem, vettem egy nőt.
-         Nagyon jó lehetett a tegnapi buli, ha még mindig ennyire részeg vagy – sóhajtott a bátyja. – Elég volt a viccből, majd felhívlak este, hátha akkor már magadnál vagy és elmondod végre, hogy mi van, dílerek találtak be Hata miatt, vagy szétvertétek a hotelszobát. Szia!
-         Szia – tette le a telefont.
   Se nem üvöltöztek vele, de még csak az elmegyógyintézettől se kell tartania. Szép ez a reggel az biztos. Visszacsavarta a whiskys üvegre a kupakot, majd visszapakolta a hűtőbe, utána meg elmosta a poharat, amit használt.
   Érdekes napjai lesznek, az egyszer biztos.

2 megjegyzés:

  1. Tommi milyen földhözragadt pasi!
    Miért elképzelhetetlen hogy Jonne vesz magának egy luxuslányt?
    Vagy csak én vagyok fordítva összerakva?

    Jó volt, tetszett mindkettő fejezet.
    Köszönöm.Írjatok szorgalmasan!
    Csók ma27

    VálaszTörlés
  2. Hát Jonneból én se nézném ki... : D
    Most mást írunk... ők kicsit megragadtak : (

    VálaszTörlés