2013. február 19., kedd

14. Sophie




-         Nem fura, minden éjjel máshol aludni? – Kérdezte halkan, miközben azt figyelte, hogy a hosszú puha ujjak, hogyan érintik a kezét.
-         Megszoktam – rántott vállat Jonne, de volt valami a hangjában, amire Sophie azonnal felfigyelt.
   Nem tudta meddig mehet el, hisz éppen csak kezdett előtte megnyílni a srác, nem akarta azonnal visszazavarni a csigaházába. Hiába érdekelte, úgy döntött, jobb, ha semleges témánál maradnak, még akkor is, ha úgy érezte Jonne cseppet sem semleges a számára.
-         Ha nem zenész lennél mit csinálnál? – Nézett rá, oldalra biccentett fejjel, mire a fiú elmosolyodott és nagyon komolyan a szemébe nézett.
-         Akkor már valószínűleg rég felkötöttem volna magam – suttogta, mire a lány elborzadt attól, hogy ez a csoda itt előtte ilyet ejt ki a száján.
   Vétek lenne, óriási vétek, ha megtagadná magát és azt a sok-sok értéket, ami benne van a többi nyomorulttól, azzal, hogy önkezével vet véget az életének. Nem merte megkérdezni miért tenne ilyet. Inkább nem akarta tudni, hogy mi késztethetné rá.
-         Inkább ne mondj ilyeneket – suttogta lehajtott fejjel.
   Érzékeny volt a témára. Nem azért, mert bárkit is ismert volna valaha, aki öngyilkos lett, egyszerűen csak szerette az életet, a halál pedig túl szürreális volt, ahhoz, hogy foglalkozzon vele.
-         És te milyen üzleteket kötsz? – Kérdezte Jonne halkan.
   Helyben voltak. Erre mit tud válaszolni az ember lánya? Nem akarta elmondani, mivel foglalkozik, így hát úgy döntött, próbál kitérni a válaszadás elől.
-         Semmi érdekeset. Csak üzlet. Sima adok-kapok - rántott vállat ő is, de Jonne szemeiben meglátta a kíváncsiságot.
-         Na de mégis? Mit adsz el? – tett fel egy újabb kérdést.
-         Bőrt – suttogta. Azt inkább nem tette hozzá, hogy a saját bőrét.
-         Szóval a kabát a saját terméked? – Mosolyodott el a szőkeség kedvesen.
-         Nem, a kabát nem – nevetett fel a lány.
   Szórakoztatta milyen könnyű volt félrevezetni. Eszébe se jutott a fiúnak, hogy egészen más áruról van szó. Ő kapásból a kabátra és a ruhákra asszociált. Sophienak pedig esze ágában sem volt felvilágosítani arról, hogy mit is ad el.
-         Érdekes lehet – kötötte meg a fehér gézt a kezén.
-         Nem is tudod mennyire – nevetett fel ismét. – Köszönöm.
-         Nincs mit – pakolta el a fertőtlenítőt Jonne.
  A lányban újra feltámadt a vágy, hogy megcsókolja és megérintse. Végül is csak egyetlen éjszakájuk van, aztán soha többé nem látják egymást. Nem számít semmi. Emlék marad a fiú is. Egy szép emlék. Sophie a bekötözött kezét a fiú tarkójára simította, majd közelebb hajolt hozzá és ismét a szájára hajolt. Annyira édes volt a csókja, mint a legfinomabb méz, akarta újra és újra. Kóstolni, érezni a nyelvét a nyelvével táncolni. Arra viszont nem számított, hogy a fiú hanyatt dől, és ezzel együtt magára húzza. Addig helyezkedtek, míg Sophie teljesen hozzá nem tudott simulni. Jonne kezei lassan, kissé talán bizonytalanul indultak felfedezőútra a testén. Először a vállán, majd a hátán simított végig, mikor semmiféle ellenállást nem tapasztalt a részéről, tenyere tovább siklott, le a fenekére, hogy ott pihentesse meg őket, miközben még közelebb húzza magához a testét.
-         Hagyd abba és ne játssz a tűzzel tovább – szakadt el tőle Jonne lihegve, miközben a kék szempárban a vágy csillapíthatatlan tüze szikrázott fel.
-         Mi van, ha játszani akarok? – Túrt bele Sophie a fiú hajába.
   Már maga sem tudta mit tesz. Kívánta, túlságosan is. Vele akarta tölteni az éjszakát. Önszántából, azért, mert a teste ezt diktálta neki. És valahol nem csak a testi vágy égette, a lelke is sajgott Jonnért. Talán nem lenne szabad, talán megbánják mindketten, de talán egy olyan feledhetetlen estét töltenek együtt, ami örökre megmarad az emlékezetükben. Most megint ő volt az, aki elkezdte feszegetni az alatta fekvő, nagyon is érzékeny férfitest határait. Nyakára hajolt, nyelvét finoman végigfuttatta a torkán, aztán lejjebb haladt. Jonne kezei erősen ragadták meg, majd hirtelen maga alá fordította és a szemébe nézett, olyan mélyen, mintha a lelke minden sötét titkát ki akarta volna olvasni az íriszeiből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése